DSCN6342-normal.jpg

Tässä vaiheessa voi jo todeta, että mielenkiinto puutarhahommiin on iskeytynyt minuun oikein kunnolla =D Ja hermo oli menny nokkosiin. Niinpä heti keväällä peitettiin loppualue. Pihalaattoja oli tarkotus hankkia lisää ja rakentaa pihlajan alle oleskelualue. Noh, se jäi sit kuitenki vielä hamaan tulevaisuuteen...

 

DSCN6449-normal.jpg

Terijoensalavapensaan istutin tuonne nurkkaan. Siinä on tilaa kasvaa ja on tarpeeksi kaukana kaivoista ja talosta. Odotan innolla sen kasvamista, sillä on yksi lempipensaista. Kutsun sitä Afrikkapuuksi =)

 

 

DSCN6316-normal.jpg

Sen muovilla reunustetun penkin hajotin kokonaan ja siirtelin perennat uusiin paikkoihin. Kuvassa varjokuunliljaa.

 

DSCN6283-normal.jpg

Maahumalaa kasvoi niin hyvin, että sai siirrettyä mielin määrin. Tässä kuvassa ovat kuorma- auton renkaassa.

 

DSCN6481-normal.jpg

Japaninjaloangervo löysi uuden kasvupaikan. Lisäksi istutin parikymmentä rohtosormustinkukkaa. Kasvatin noita sivupihan kasvatusalueella.

 

318-normal.jpg

Sopivien kasvien löydyttyä laajensin penkkiä sen mukaan. Muodon toki hahmotin jo, mutta koko oli vielä hieman epäselvä. Kuvassa punatähkää.

 

308347_4552077964754_659783025_n-normal.

Syyspäivänhattua.

 

DSCN6355-normal.jpg

Verenpisaraa, lobeliaa ja maahumalaa vanhassa pallogrillissä.

 

DSCN6440-normal.jpg

Tuoksuherne.

 

DSCN6569-normal.jpg

Purppurakeijunkukka.

 

DSCN6352-normal.jpg

Viiruhelpit alkaneet kivasti kasvamaan. Ihania heiniä! =)

 

DSCN6358-normal.jpg

Sivupihan penkki. Kanadanpiiskua, päivänkakkaraa, sormustinkukkaa, ketoneilikkaa, lehtosinilatvaa, mehitähteä ja hopea toppoa.

Omenapuun alle istutin idänsinililjaa, krokusta ja tulppaaneja. Keväällä saivat hoitoleikkauksen, samoin syksyllä mustaherukkapensaat. Tein myös syyskylvöjä, tietty.